SAĞLIKLI DÜŞÜNELİM VE OYUNA GELMEYELİM

20.10.2011 10:24

Yazmayayım dedim; ama kendimi iki gündür zor tuttum.

Onlarca Mehmetçiğimizi şehit verdiğimiz şu günlerde birlik olunacağına halen daha siyaset yapanlar var ya, helal olsun ne diyeyim başka.

PKK terör örgütünün de (KALLEŞLERİN) amacı zaten bu: Türk milletinin devletine olan güvenini yıkmak, hükümete karşı Türk milletini ayaklandırmak, Türkiye'yi kendi içinde bölmek.

Ama halen daha bunu anlamayan/anlamamış veya anlamaya çalışmayan insanlarımız var. Şu durumdan dahi siyaset yapıyorlar. Bu durum siyaset yapma durumu değil, aksine birlik-beraberlik durumudur.

Siyasi görüşler farklı olabilir; fakat bu gün siyaset ve politika yapılmamalıdır. Eğer bu durumda dahi siyasi görüşler ağır basarak politika yapılıyorsa, devletin başındaki hükümete (seversiniz sevmezsiniz o ayrı bir konu) verip veriştiriliyorsa, Türkiye'nin aslında kendi milleti içinde bölünmesi anlamına gelmektedir ki, bu da KALLEŞLERİN amaçlarına ulaşması demektir. 

Biz bunu anlamakta halen daha güçlük çekiyoruz, halen daha sığ düşünüyoruz. Siyaset yapan o insanlarımız farkında olmadan KALLEŞLERE hizmet etmekteler ve amaçlarına ulaşmalarını sağlamaktalar (bunu bilmeden yapıyorlar, zira vatanını seven hiç kimse KALLEŞLERE hizmet etmez).

SON SÖZ:

PKK KALLEŞLERİNİN asıl istedikleri şey Türk milletinin devletine ve hükümetine olan inancını kırmak, Türk milletini kendi içerisinde devletine karşı parçalamaktır. Sağlıklı düşünelim ve bu oyuna gelmeyelim.

Allahu Teâlâ (c.c) şehitlerimizin mekânını cennet etsin, ailelerine ve ülkemize sabırlar versin.

 

NOT: Eğer bugün ülkenin başında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ya da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de olsaydı yine de aynı yazıyı kaleme alırdım. Zira bu çok ama çok farklı bir durumdur.