BİR TURİZM ÇEŞİTİ: ARKADAŞ VE AKRABA ZİYARETİ

01.02.2011 10:33

Gökhan Dokgöz: hayri bey bu yazınızla bize turizme farklı açıdan bakmayı öğrettiniz, ilginç konular seçiyorsunuz bir sonraki yazınızı heyecanla bekliyorum. (02.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

Bahadır Şan: Gerçekten çok hoş ve yararlı bir yazı olmuş. Aynı zamanda birçok turizmcinin değinmediği bir konuya parmak basmışsın. (02.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

İlknur Temür: Evet cok guzel bır yaz ve cokta önemli bir konuya degınılmıs aslında bızım devamlı yaptıgımız ama adını sadece turızm olarak adlandırmagımız bır konu bu.dısardan bakıldıgın bazı cevrelerce turızm sadece tatıl amaclı bır yerlere gıtmek olarak bılınıyor asında bızım hep ıcımızde yanı basımızda. iste boyle yazılarla turızmın bıze hiçte uzak olmadığını hatta hayatımızın her noktasında bıze yararı oldugunu ogrenecegiz hayri beyden, dahada ögrenecek cok seyimiz oldugunu düsünüyorum. Yazılarınızın devamını beklıyorum. Bu arada benimde en cok sevdigim turizm çeşidi bu. (02.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

Yusuf: cok guzel bır yazı onemlı bır konuya deginmiş turizmci arkadasımız. (02.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

Ahmet Özdemir: Turizm hakkında bir köşe olması ilginç ve sevindirici.Hem de bir yerel gazetede.Bilgilendirici yazılarınızı merak ediyoruz. (02.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

Burak Sümer: Bacasız sanayi dediğimiz olan Turizm kavaramını açtığımız zaman uçsuz bucaksız bir durumla karşılaşacaz.Burada o kadar değişik ve ilginç olan turizm çeşitlerini görünce Turizmin büyüklüğünü bir nebze olsada hissedecez.Yazarımız burada Turizmin special interest bölümünden bahsetmiş bulunmaktadır.VFR turizmi dünyada yeni gelişmeye başlamış olsada daha Türkiye turizm sınırları içerisinde pek varlığını sürdürememktedir.Bu turizm daha çok genç turist tiplerine hitap etmekte ve gelecekte maliyet bakımından çok düşük olacağından dolayı dünya trend turizm tiplerinden birine aday olmaya aday... (14.12.2010 – Aydinses.com)

Samet Ay: Hayri bey, gerçekten ilk kez duyduğum bir turizm çeşitini ele almışsınız. Aslında hepimiz bu çeşiti hayatımızda hep gerçekleştiriyoruz.  İyi çalışmalar dilerim... (14.12.2010 – Aydinses.com)