ŞİMDİKİ GENÇLER ÇOK KOMİK

27.02.2011 10:45

Tevfik Soylu: o yengeçlik o yaşa özgü bir davranış. Ama kendi yaş grubunda kabul görüyor. Özellikle liselerdeki en güzel kızlar her zaman en belalıları sevgili olarak seçiyor. Durum böyle olunca, o genç zaten kendi yaş grubunda popüler olmayı amaçladığı için, toplumdaki diğer bireylerin tepkilerini göz ardı ediyor. Aradan yıllar geçtiğinde ise ne kadar anlamsız olduğunu. (19.01.2012 – Blog.milliyet.com.tr)

Merve Ballı: Hakikaten komikler. Kendilerine iki beden büyük ceketler giyip omuzları geniş gösterme hevesiyle, tek kaşı havada kollar geride yürüyüş sergileyenler inşallah bir tanenizde olsa bu yazıyı okur da, beyfendiliğin kabadayılıkla gücün kaba kuvvetle olmadığına kanaat getirir. ellerinize sağlık. (19.01.2012 – Blog.milliyet.com.tr)

Ferhat Kartal: Bende size katılıyorum.Aynı duyguyu okul önünde öğretime yeni başlayacak gençlerde gördüğümde bende tebessüm etmiştim tebrikler çok güzel ifade etmişsiniz. (01.03.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

İlknur Temür: sizinde söylediginiz gibi keske gencler Peygamber Efendimiz (s.a.v) örnek alsalar eminim ozanam hıc bır sorun kalmaz ama nedense genlık artık sahte karekterler pesinde cok üzücü... bu durum genclerimzi hicte iyi yönlendirmiyor. (02.03.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)

Kurtuluş Yılmaz: bunu yaşamayan genç yoktur bence ama şimdiki ülke yönetimi titizlikle çalışmakta bu konuyada hassas bi yaklaşım sergilerlerse bu arkadaşlar hayata atıldıklarında buz üstüne bırakılmış gibi kalmazlar. (28.02.2011 - Giresun Gündem Gazetesi)