DARK (KARANLIK) TURİZM

22.08.2011 11:35

Hande Akyurt: temel çalışma alanım bu turizm türü olmakla birlikte, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. (21.01.2012 – Giresun Gündem Gazetesi)

Bahri Yoldaş: Slm kardeşim. Turizm sektörü bilindiğinin dışında çok geniş bir hizmet sektörü.Her alanda turizmden izler bulmamız mevcuttur,bu bakımdan insanlar deniz kum güneş dışında tarihi dokulara ve yerlere meraklarından da bir nevi turizm farklı yerlere kaymıştır ve bunun neticesinde insanlar savaş alanları yaşanmış doğal afetleri hep merakla takip etmiş bir o kadarda görmek istemeleri bu yöndedir. Kıbrısdaki Maraş bölgeside böledir ''Lut '' kahvimin helak olması pompei faciasıda böledir ve gezilip heybetlerinden etkilenmemek mümkün değildir bu yüzden DARK TURİZM'İNİ destekliyorum... saygılar (22.08.2011 – Giresun Gündem Gazetesi)

Yavuz Çetinkaya: kardeşim yazılarını büyük bir içtenlikle takip ediyorum bizleri engin bilgilerinle aydınlattığın için teşekkürederim... (22.08.2011 – Giresun Gündem Gazetesi)

Beytullah Temür: Hayri bey ele aldığınız konu gündem , magazin vs. konuların dışında olup insanların pekte ilgi göstermediği aman aman diye okuyup dinlediği şeyler lakin bilmemiz ve öğrenmemiz gereken önemli vurgular ve notlar içeren tarih'in ta kendisi böyle bilgileri okuyucularında paylaştığın için teşekkür bu yazıyı kaleme aldığın içinse cesaretini takdir ediyorum... (22.08.2011 – Giresun Gündem Gazetesi)

Uğur Aslan: gezi düzenlediğimiz yerlere turist olarak gidiyormuşuz sayende bunuda öğrendik teşekkürler. (22.08.2011 – Giresun Gündem Gazetesi)